2018-01-22 Vertrek Arnhem

MAANDAG 22 JANUARI

Mijn to-do-lijst is om vier uur ’s morgens klaar. De afronding van een marathon van zo’n twee weken. En ik kan nog net twee uur slapen voordat Carola, die in mijn huis komt wonen tijdens mijn afwezigheid, mij om half  zeven naar station Arnhem rijdt.

Ik ben nog aangeslagen door het bericht dat Aloys’ kleinzoon (Willem’s neefje) van 7 jaar zaterdagavond bij een auto-ongeluk is omgekomen (Aloys en ik zaten op dat moment in het Focus filmtheater te kijken naar ‘Darkest Hour’, een aangrijpende film over Churchill in het eerste jaar van WO II, waarna we nog wat gingen drinken en napraten op de Korenmarkt). Aloys had zijn mobiel uit staan…

Aloys’ dochter Eva (Willem’s zuster) heeft bij het ongeval een ruggenwervel gebroken en twee armfracturen opgelopen en is meteen gisteren geopereerd. Er gaat nu een schokgolf van verbijstering door het hele Flowering netwerk. Iedereen kent Aloys en Willem en leeft mee.

Gelukkig is Willem gisteren nog langs geweest om te vertellen en emoties te delen. Dat was goed.

 

 

 

 

En dan zit ik in de trein naar Schiphol en begint de lange reis van 22 uur via Taipei naar Denpasar.
Loslaten…