fbpx

Yoyo’s (online) praktijk ‘t Laborint

Varens 2009

Naast haar online Zoom-consulten (1,20 per minuut)  geeft Yoyo nu ook weer live sessies. Zij volgt hierbij de Overheids-richtlijnen. Een afspraak kun je maken via [email protected] of 06-22492501.

Yoyo’s  sessies dragen bij aan ontspanning van lichaam en geest,  zelfinzicht, gemoedsrust, gevoel voor humor, levensvreugde en zingeving.
Zij brengen verlichting bij o.a. (chronische) spanningen, existentiële angst/onvrede, onverwerkte emoties, depressie en burn-out.  Ook dragen ze bij aan het betere relaties, zowel in de persoonlijke sfeer als in de werksfeer.

Zie voor feed-back van cliënten https://www.yoyo.nl/mensen-over-yoyo/.

Tarieven  live counseling en lichaamsgeoriënteerde consulten (inclusief 21% BTW) m.i.v. januari 2021

  • kennismakingsgesprek 30 minuten: gratis.
  • intakegesprek: € 50,-.
  • consult 1 uur: € 95,-.
  • consult 1,5 uur: € 135,-.
  • consult 2 uur: € 180,-.

.Een ‘warming-up’ van 15 minuten met koffie/thee wordt niet in rekening gebracht. Als het voorgesprek langer duurt wordt deze tijd gefactureerd als counseling. 

Yoyo is voor haar lichaamsgerichte consulten erkend door de Stichting Beroepsbeoefenaren Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie (SBLP).  Haar  consulten werden gedurende 25 jaar gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars. Echter, omdat zij er voor gekozen heeft om niet te voldoen aan een aantal nieuwe eisen van de zorgverzekeraars niet, kunnen haar cliënten helaas geen beroep meer doen op een gedeeltelijke restitutie. 

Online inspiratie-avonden

Naast haar individuele (online) consulten organiseert Yoyo online/live groepstrajecten voor levenskunst en live retreats (zie agenda) .
Informatie en boeking: [email protected]

 

Tags: ,

No comments yet.

Laat je reactie achter