201801-25 Bali/Lombok

DONDERDAG 25 JANUARI

 

Na een afscheids-fruitontbijtje met Frans en Martini brengt de taxichauffeur mij keurig op tijd naar het vliegveld van Denpasar.

We vertrekken met ruim een half uur vertraging en bij aankomst op Lombok duurt het ook weer lang met de bagage. Maar mijn driver staat  buiten geduldig te wachten met een bordje: Mrs. Elisabeth van der Kooi.

De rit van anderhalf uur naar de noordkust wordt wel ruim twee uur, vooral om dat het tegen het eind gaat plenzen van de regen.

Bij een klein strandje staat de speedboot al klaar. Met een paraplu wordt ik naar de wilde waterkant geleid, maar als ik aan boord ben – ik ben de enige passagier – ben ik toch doorweekt. Geeft niet: het is lekker warm, dus geen gebibber zoals in Nederland.

En als we na tien minuten aankomen bij het strandje van Villa Nautilus is het droog…

 

 

 

 

 

Ik word hartelijk verwelkomd.
Een paar jongens ontfermen zich over mijn bagage en even later ben ik bij het huisje dat de komende week mijn thuis zal zijn…

 

 

 

 

 

Dit is mijn zit-/slaapkamer…

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de entree naar het open restaurant…

 

 

 

 

 

En dit is het strand…