fbpx

‘t Laborint

engelse vlag

For background information in English about the role the Humanifold Society (‘Stichting Meer mensen Mens’) – 1999-2013 – has played in the unfolding of Yoyo’s work, go to www.humanifold.org.

Het Laborint is de praktijk voor heelwording die door Yoyo is opgericht in 1991 en in 2013 als Centrum voor zelfontplooiing, talentontwikkeling en levenskunst is uitgebreid met de activiteiten van de Stichting Meer mensen Mens. De naam is een samentrekking van laboratorium en labyrint. ‘Laboratorium’ wordt hier gebruikt als een metafoor voor de alchemie die lood tot goud transformeert.  Het labyrint symboliseert de zoektocht naar de kern, de essentie.

Particulier

De particulier kan hier terecht voor alles wat te maken heeft met existentiële onvrede, specifieke levensvragen, zelfbeeld, gezondheidsissues, relatieproblematiek, werkgerelateerde thema’s, omscholing en zingeving.

Voor de diverse invalshoeken zie het submenu ‘Particulier’.

Zakelijk

Bij organisaties kan ‘t Laborint worden ingezet voor alles wat te maken heeft met het welzijn en het potentieel van de medewerkers en het verbeteren van intermenselijke contacten.

Of het nu gaat over de omgang met opdrachtgevers/klanten, de verhouding werkgever/werknemer, de communicatie binnen het managementteam of de sfeer tussen de medewerkers van een afdeling: overal waar mensen met elkaar te maken hebben weet ‘t Laborint het beste in iedereen naar voren te halen en de onderlinge interactie soepeler te laten verlopen.

Voor de diverse invalshoeken zie het submenu ‘Zakelijk’.