Wat mensen ervaren bij Yoyo

Ik ben zó blij dat ik jou en jouw werk heb leren kennen. Dit voelt voor mij als de kers op de taart, na een lang leven van zoeken en strijd.

Boudewijn van Berkum, Flower

 
You have always given me courage to follow my inner light.
 
Don Springer. Californië, – oud-leerling
 
Yoyo waarom?
 
Belemmerende gedachten aanschouwen
Beperkende overtuigingen doorbreken
Doorzien van patronen
Leven in vrijheid
In overtuiging
Verbonden
Met alles
En niets
Zijn 
Blij
Ik
 
Paul Leunen, Flower

 

 
“Die eerste ochtend samen met jou betekende een echt héérlijke vrije wending voor mijn leven.”
 
Kushad Huijgen, vriend en retreat-genoot
 
 
“Flauwekul dat stramheid komt door ouderdom” riep ik tegen Yoyo, “het zijn onverwerkte emoties”.
Ik had zo’n pijn in mijn bovenbenen en knieën. Met pijn mijn bed uitkomen, niet meer door mijn knieën kunnen gaan, niet meer met mijn knieën op de grond kunnen zitten, pijn in mijn bovenbenen met fietsen etc. En het ging maar niet over. “Ouderdom” riep mijn omgeving. Ik geloof er niks van, dacht ik. Ik was in ieder geval niet van plan me erbij neer te leggen en vanaf mijn 62e de rest van mijn leven met deze knieën door het leven te gaan.
In het verleden heb ik heel wat sessies bij Yoyo gedaan om mijn onverwerkte verleden op te lossen. Deze keer ging ik voor de pijn in mijn knieën en benen. Vijf sessies waren er nodig waarin ik mijn hardnekkigheid, schuldgevoelens en nog een heleboel meer tegen kwam. Het resultaat: een lijf dat jonger voelt dan ik me kan herinneren, yogaoefeningen die ik moeizaam deed gaan weer soepel. Ik voel me krachtiger en jeugdiger na door Yoyo onder handen te zijn genomen.
 
Ik loop weer zingend door het huis – en dat is lang niet gebeurd. Heerlijk!
Hulde aan Yoyo voor het werk dat zij verricht.
 

Francis Blokland, cliënte, intensive deelneemster

 

 
Thank you for an amazing healing experience and one that feels very important in ways I can and can’t imagine 
I would love to continue working with you.

A.B. – Intensive deelneemster

 

Dankjewel lieve Yoyo!

Het was weer heel erg fijn en ik ben weer méér blij dan bang.

N.M – cliënte

 

Je hebt me geraakt en klaarheid gebracht in de diepste onbereikbare diepten van mijn onderbewustzijn. Wat jij doet met mensen is magie. Het gaat duizend procent verder dan welke conventionele therapie ook. You are an amazing person. Ik dank je uit de grond van mijn hart.

L.E., Esbima-cliënt en Intensive-deelnemer

 

You changed my life.

I think I never really told you how grateful I am for having had you become part of my life’s experiences. I really am, very much so. It’s ten years ago that I joined the first ‘Sprong in het Diepe’ (‘Jump into the Deep’), which I found very horrible, I remember.

And from there my path of getting to know myself (again) really took an important pace and direction. It’s so good to have you as a friend and female ‘Socrates’!

Nina Spiri, Flower, Gardener

 

Tijdens de Bohemi-oefening voelde het alsof met een net alle shit die in mij zat via mijn borstkas en keel door mijn mond naar buiten werd getrokken, om plaats te maken voor een weldadige ruimte.

Bryn Karczag, Flower, Gardener en cliënt

 

Thank you so much for your amazing touch.

Eva Karczag,  cliente
 

Zojuist realiseerde ik mij, na het lezen in een boekje van Andrew Cohen, hoe moedig en radicaal jij je leven geleid moet hebben tot nu toe. Een enorm gevoel van respect kwam over mij. Ook een groot gevoel van dankbaarheid voor het voorop lopen en een werkelijk levend voorbeeld zijn voor de weg die ik wil gaan. Dank je Yoyo, dank je, dank je voor je bestaan en voor het zien en zijn van de ultieme werkelijkheid.

H. de B., Esbima-cliënt

 

Steeds vaker besef ik wat voor moois er gebeurt bij jou in Arnhem. Wat een bijzondere vrouw je bent en hoe je met zoveel kracht, wijsheid en liefde een uitnodigende bedding hebt gecreëerd voor zoveel kroost om te groeien,  zich te ontpoppen, te bloeien en gewoon te zijn.
Ik ben blij en dankbaar dat ik je ooit ontmoet heb en zoveel van je kan snoepen :-).

Hermien Pot, Flower en Gardener in opleiding

 

De Esbima-sessies met Yoyo zijn voor mij een verademing. In de soms pijnlijke aanrakingen ontdek ik dat het vooral mijn gedachten zijn die de pijn veroorzaken. Op die manier leer ik steeds vriendelijker met mezelf omgaan en wordt mijn lichaam zachter en opener. In dit proces heb ik de indruk dat ik niet alleen lekkerder in mijn vel kom te zitten maar dat het in mijn leven ook meer vanzelf gaat en dat vind ik heerlijk. Ik ervaar Yoyo in dit alles als een prettige ondersteuning met veel ervaring.

 Henk Fransen, arts. Oprichter ‘Genezend vermogen’

 

Ook nu weer een goed gevoel na onze vorige sessie! Ik slaap stukken beter! :-). Ben weer een stuk gezelliger en liever…

M.S. – Esbima cliënte
 

Gisteren een zalig familie feest gehad en ik wist niet dat ik zulke lieve broers en zussen had en dat ik zo veel van ze hield. En zij van mij!!
Een van de resultaten van de sessies bij jou. Alles stroomt! Ook de lessen en communicatie!
Dank je wel voor alle veranderingen waar je me bij geholpen hebt.”

T.R.-S., Esbima cliënte

 

Would love so much to be around you as I learn immensely from you. God bless your presence into my life! I am excited to be having one more chance with you.

E.K., deelneemster Flowering Intensive Bali
 

Bedankt, Yoyo, dat je er bent.

M.Z., Flower

 

Ik vind het heel fijn dat je me helpt zachter te worden. 
Ik voel echt dat als mijn spieren los kunnen/mogen laten ik zachter word van binnen uit.
Tot aan mijn botten zacht. En dat ik dan niet meer zo mijn best hoef te doen om me zacht op te stellen, omdat dat nu vaak alleen maar ‘aanpassen’ is.

Ik heb ook heel goed met mijn partner kunnen praten. Hij luisterde echt. Hij hoorde me echt.
Als ik dit schrijf voel ik het in  mijn buik hoe ik dat gemist heb.
Ik vind het heel erg fijn!

Ik ben op weg in de goede richting is wat ik voel.

Ik wil je heel erg bedanken dat je me hierbij helpt.
Jij bent niet ‘van de kerk’ maar bij jou voel ik Maria energie.
Er is een heel mooi lied : “All you need is mama’s arms”.

Maar dan kan je ook nog fantastisch begrenzen waardoor ik me super veilig voel, want ik hoef niet continu bezig te zijn met jouw grenzen bewaken zoals ik dat bij mijn moeder deed.
(Zo vaak schuldgevoelens omdat ik niet aardig was geweest of haar niet kon geven wat haar gelukkig kon maken).

Heel hartelijk dank met een diepe buiging voor jou Yoyo!

Ik zie uit naar de volgende sessie.

Babette – cliënte