45 flanken uitstrijkenAls stress chronisch is geworden en leidt tot fysiek ongemak, zijn gewone ontspanningsmassages niet voldoende om de contracties in de spierweefsels op te heffen.

Diepe structurele bindweefseltechnieken zoals Postural Integration zijn hiervoor een betere invalshoek.Postural Integration is een traject waarbij systematisch gefixeerde spanningen in de oppervlakkige en diepliggende bindweefsellagen worden getraceerd en opgeheven door langzaam opgevoerde druk, waarbij de cliënt zelf meewerkt door gedoseerde tegendruk te geven en het adempatroon aan te passen.

Yoyo werkt sinds 1986 met Postural Integration. Zij is SBLP-geregistreerd (ortho)manueel therapeute en aangesloten bij de beroepsvereniging NVPIT.In de loop der jaren heeft zij Postural Integration gecombineerd met emotionele integratie (NEI), mindshifting en lichtvoetige humor, waaruit een nieuwe methodiek is gegroeid die zij Esbima noemt: Expressieve structurele bindweefselmassage. Hierin leidt zij ook practitioners op. 

Klik voor uitgebreide informatie over deze holistische heelmethode op Esbima methodiek.

 

TARIEVEN

  • Zakelijk: € 140,- per uur exclusief BTW
  • Particulier: € 90,- per uur inclusief BTW

Diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) deze consulten via een aanvullende verzekering.

Consulten op afspraak: T 026-3512967; M 06-22492501.