45 flanken uitstrijkenAls stress chronisch is geworden en leidt tot fysiek ongemak, zijn gewone ontspanningsmassages niet voldoende om de contracties in de spierweefsels op te heffen.

Diepe structurele bindweefseltechnieken zoals Rolfing of Postural Integration zijn hiervoor een betere invalshoek. Postural Integration is een traject waarbij systematisch chronische spanningen in de oppervlakkige en dieper liggende bindweefsellagen worden getraceerd en opgeheven door langzaam opgevoerde druk, waarbij de cliënt zelf meewerkt door gedoseerde tegendruk te geven en het adempatroon aan te passen.

Yoyo werkt sinds 1986 met Postural Integration. In de loop der jaren heeft zij Postural Integration gecombineerd met emotionele integratie mindshifting en lichtvoetige humor, waaruit een nieuwe methodiek is gegroeid die zij Esbima noemt: Expressieve Structurele Bindweefselmassage. Hierin leidt zij ook practitioners op.

Klik voor uitgebreide informatie over deze holistische heelmethode op Esbima methodiek.

 

TARIEF

€ 110,- per uur inclusief BTW.

Deze methodiek – een natuurlijke geneeswijze die er vaak  toe bijdraagt dat geen of minder gebruik hoeft te worden gemaakt van chemische medicijnen en pijnstillers –  wordt niet door zorgverzekeraars vergoed. Consulten op afspraak: M 06-22482591.