Samos retraite

FLOWERING RETRAITE ‘EXTASE’ – 20 T/M 28 JUNI 2024

 

De locatie

In dit jubileumjaar hoort ook een retraite naar Samos, in de afgelopen 25 jaar onze favoriete locatie vanwege de ligging (vlak aan zee, eigen kiezelstrand), de prachtige groepsruimte, de jacuzzi en de intieme sfeer.
Helaas heeft onze dierbare gastheer Stelios inmiddels het tijdelijke met het eeuwige verwisseld. Maar zijn zoon Anastasios heeft (samen met zijn moeder Ellina) op voortreffelijke wijze de honneurs van zijn vader overgenomen. Inmiddels is de naam van het centrum omgedoopt van Villa Eva tot Ocea.

De inhoud

Extase gaat over de verrukking van zó volledig opgaan in het moment, dat de tijd verdwijnt. En dat gebeurt in deze setting als vanzelf. Er is geen vaststaand programma, behalve dat je elke ochtend en avond (vrijblijvend) welkom bent bij een open uitwisseling van ervaringen, gevoelens en gedachten. Er is dus ruimschoots gelegenheid om het eiland en elkaar te exploreren en te genieten van de zee (het water is in juni 21 graden!), het natuurschoon (Samos is het groenste eiland van de Griekse archipel), de cultuur, de pittoreske dorpjes en de heerlijke restaurantjes waar Samos om bekend staat. Verder is er ruimte voor yoga, dans, ‘ontluchten’ en diverse vormen van meditatie, nurturing touch en massage. Voor wie toch nog aandachtspunten tegenkomt die het genieten van het moment verhinderen ben ik aanwezig om te kijken hoe we die uit de weg kunnen ruimen.

Kostenplaatje

Je zorgt zelf voor je vliegreis en geeft je voorkeur aan voor één van de 1-, 2- of 3-persoons studios (die allemaal voorzien zijn van een keukentje). Reken op een totaalbedrag van zo’n € 1.500 – € 1.900, inclusief de vliegreis, deelnamekosten, accommodatie, eten en huurauto(‘s).

Informatie

Mail naar [email protected] of bel me op 06-22492501.

 

 

 

 

 

Madeira retreat ‘Leef Nu!’

RETRAITE ‘LEEF NU!’

Deze 8-daagse retraite van 13-20 februari vindt plaats in Quinta Splendida (Wellness & Botinacal garden) op Madeira, waar in februari al bloemen bloeien en de temperatuur tussen de overdag rond de 19 graden is.

De focus is op wat ons kan helpen meer zonder (zelf)00rdeel aanwezig te zijn in het moment.
Dit gebeurt vooral via diepe ontspanning en meditatie. Daarnaast zijn er dagelijks kringgesprekken en werken we met o.a. rollenspel, tender loving touch, emotionele integratie en mind-shifting. Er is ook ruimte voor niets doen, zwemmen en genieten van het natuurschoon dat dit heerlijke oord en het ‘Bloemeneiland’ ons te bieden hebben..

Deelname all-in: plusminus € 1.500 (afhankelijk van vliegtarieven en accommodatiekeuze).

Informatie : [email protected] of bel 06-22492501.