Samos retraite

FLOWERING RETRAITE ‘EXTASE’ – 20 T/M 28 JUNI 2024

 

De locatie

In dit jubileumjaar hoort ook een retraite naar Samos, in de afgelopen 25 jaar onze favoriete locatie vanwege de ligging (vlak aan zee, eigen kiezelstrand), de prachtige groepsruimte, de jacuzzi en de intieme sfeer.
Helaas heeft onze dierbare gastheer Stelios inmiddels het tijdelijke met het eeuwige verwisseld. Maar zijn zoon Anastasios heeft (samen met zijn moeder Ellina) op voortreffelijke wijze de honneurs van zijn vader overgenomen. Inmiddels is de naam van het centrum omgedoopt van Villa Eva tot Ocea.

De inhoud

Extase gaat over de verrukking van zó volledig opgaan in het moment, dat de tijd verdwijnt. En dat gebeurt in deze setting als vanzelf. Er is geen vaststaand programma, behalve dat je elke ochtend en avond (vrijblijvend) welkom bent bij een open uitwisseling van ervaringen, gevoelens en gedachten. Er is dus ruimschoots gelegenheid om het eiland en elkaar te exploreren en te genieten van de zee (het water is in juni 21 graden!), het natuurschoon (Samos is het groenste eiland van de Griekse archipel), de cultuur, de pittoreske dorpjes en de heerlijke restaurantjes waar Samos om bekend staat. Verder is er ruimte voor yoga, dans, ‘ontluchten’ en diverse vormen van meditatie, nurturing touch en massage. Voor wie toch nog aandachtspunten tegenkomt die het genieten van het moment verhinderen ben ik aanwezig om te kijken hoe we die uit de weg kunnen ruimen.

Kostenplaatje

Je zorgt zelf voor je vliegreis en geeft je voorkeur aan voor één van de 1-, 2- of 3-persoons studios (die allemaal voorzien zijn van een keukentje). Reken op een totaalbedrag van zo’n € 1.500 – € 1.900, inclusief de vliegreis, deelnamekosten, accommodatie, eten en huurauto(‘s).

Informatie

Mail naar [email protected] of bel me op 06-22492501.

 

 

 

 

 

Jubileum weekend

‘WAAROM WIJ WILLEN BLIJVEN LEVEN

Op 20 en 21 januari van 10.00-17.00 uur vier ik met een aantal dierbaren en nieuwsgierigen dat ik 25 jaar geleden begonnen ben met de Arnhemse school voor Levenskunst. Een plek waar mensen ontdekken wie ze zijn achter hun conditionering, wat het leven voor ze betekent en hoe ze optimaal hun gaven kunnen ontplooien.

We komen samen in stiltehuis Westerhelling in Nijmegen. Je kunt kiezen voor zaterdag en/of zondag (10.00-18.00 uur). Er zijn geen slaapplekken meer vrij voor wie er zowel zaterdag als zondag bij wil zijn. Wel is er een ruime keus aan b&b’s in de omgeving.

Het workshopprogramma ontvouwt zich organisch en omvat:

 • Kringgesprekken
 • Meditatie
 • Beweging
 • Interactie
 • Nurturing touch

Deelname per dag: € 80,- (Flowers € 65,-, Gardeners € 50,-).
Deelname 2 dagen: € 150,- (Flowers € 120,-, Gardeners € 90,-)
Inbegrepen: koffie, thee, fruit en lunch.

Facultatief: na afloop samen eten in één van de gezellige restaurantjes in de buurt.

Info en boeking:  [email protected], M 06-22492501 of WhatsApp.

JE KUNT nog T/M  ZONDAG 7 JANUARI BOEKEN

 

 

‘Nu of Nooit’

Een dagworkshop  voor wie (eindelijk) wil gaan voor zijn/haar passie.
Zondag 10 september van. 10.00-18.00 uur in ’t Laborint in Ar nhem

Velen van ons hebben de neiging om dat wat we werkelijk willen voor ons uit te schuiven: “Dat komt nog wel. Eerst nog even dit, dan nog even dat en dan… – of:  “Dat kan pas als de kinderen uit huis zijn.” Vergetend dat elke dag onze laatste kan zijn.

Ook komt het voor dat we weliswaar weten dat er iets in ons leven moet veranderen, maar bang zijn voor wat we wellicht los moeten laten of tegen zullen komen als we op (zelf)onderzoek gaan. “Je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt.” En er huizen in ons vaak enge onverwerkte zaken en schaduwen die aan het licht zouden kunnen komen…

In deze dagworkshop gaan we het verlangen naar en de angst voor onze diepste passie onder de loep nemen. En vangen we glimpjes op van de wonderen die gebeuren als we besluiten om spontaan de weg van ons hart te volgen.

Deelname € 100,- inclusief koffie, thee, lunch en een drankje na.
Info: [email protected] of bel 06-22492501.

Je kunt je inschrijven en betalen via onderstaand formulier:

 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
 • 0,00 €
 • Hidden
 • Hidden
  DD dash MM dash JJJJ

 

 

 

 

 

 

Flowers only

Een warm weerzien.

We vieren onszelf, elkaar, het leven en de lieve late lente.
Bij mooi weer een ‘rondje’ in de tuin en wandeling naar het Sonsbeekpark.

Deelname: € 95.

 

 

 

 

 

 

 

Workshop Wake-Up!

EEN INTRODUCTIEWORKSHOP ‘FLOWERING’ OP ZONDAG 8 JANUARI VAN 10.00-17.00 UUR

Een  verhelderende en inspirerende dag, waarin je ontdekt wat het Flowering traject voor Zelfexploratie voor je kan betekenen. Zie: Curriculum Flowering traject 1e cyclus update 2023.

Deelname € 90,- inclusief koffie, thee en lunch.

’t Laborint
Oost-Peterstraat 25 Arnhem
Info en boeking: [email protected] of bel 06-22492501

Start Flowering traject

12 T/m 14 februari:  eerste (vrijblijvende) Flowering cyclus

Vrijdag 12 januari om 20.00 start de eerste cyclus van het nieuwe Flowering traject voor Bewustwording, Zelfontplooiing en Levenskunst. Een ont-wikkelingsweg naar je oorspronkelijke zelf en naar wat ‘Leven’ in de wereld van nu voor jou ten diepste betekent.

De thema’s van dit weekend (vrijdag 20.00 tot zondag 18.00 uur) zijn: overlevingsstrategieën, geborgenheid en de invloed die je ouders (onbewust) op je hebben in je leven van nu.

Als deze workshop smaakt naar méér kun je besluiten om je in te schrijven voor de overige drie weekenden van de 1e cyclus. (het tweede weekend staat gepland voor 9 t/m 11 februari.

Deelname per weekend: € 250,-, inclusief koffie, thee, fruit e lunch. Exclusief avondeten en eventuele overnachting. (€ 25,- per nacht inclusief ontbijt)
Zie voor informatie: Curriculum Flowering traject 1e cyclus update 2023

Maximum aantal deelnemers: 10.

Locatie: ’t Laborint, Oost-Peterstraat 25 Arnhem
Geef je op via [email protected] of bel voor meer informatie 06-22492501.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sprong in het Diepe

Een kennismaking met het Flowering jaartraject voor zelfonderzoek en Levenskunst, dat vrijdag 29 september om 20.00 uur in Arnhem begint. Zie: Curriculum Flowering traject 1e cyclus update 2023.

In deze onrustige tijden, waarin de dualiteit in de wereld op vele fronten toeneemt en – mede door de onstuitbare opmars van A.I. – de technologie in snel tempo mensenwerk overbodig maakt, dienen zich levensvragen aan zoals ‘Wat is mens-zijn? ‘Wie ben ik?’ ‘Waar ben ik veilig?’ en ‘Wat is de zin van mijn bestaan?’

In het Flowering-traject gaan we op zoek naar de antwoorden op deze vragen, die diep in ons binnenste verborgen liggen onder lagen van conditionering, onverwerkte emoties en fysieke spanningen.

Deze workshop laat je proeven van de sfeer en de onorthodoxe – soms confronterende – aanpak die het Flowering-traject zo boeiend, verhelderend en bevrijdend maken.

Zondag 27 augustus van 10.00-18.00 uur in ’t Laborint in Arnhem, Oost-Peterstraat 25.
Facultatief: na afloop gezamenlijk uit eten in één van de gezellige restaurantjes ‘om de hoek’.

Deelname € 100,- inclusief koffie, thee, fruit en lunch.
Informatie: [email protected], of bel o6-22492501

Je kunt je inschrijven en betalen via onderstaand formulier:

 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
 • 0,00 €
 • Hidden
 • Hidden
  DD dash MM dash JJJJ