Ontdekkingsavond – online

Levenskunst in Bizarre Tijden

Een levendige en meditatieve online uitwisseling van gedachten en gevoelens over Menszijn Nu. Elke eerste donderdag van de maand.
Deelname € 15,-.

Geef je op via [email protected] Je krijgt dan mijn rekeningnummer en ontvangt na betaling de Zoom-link.

 

Ontdekkingsavond live

Het kan weer! In tweeëeneenhalve week is het mijn ongevaccineerde immuunsysteem gelukt Corona uit mijn lijf te werken. Ik ben nu in het gelukkige bezit van een officieel herstelbewijs mét QR code, waardoor ik een jaar lang ‘vrij mens’ kan zijn in deze samenleving, zonder prikken of testen.

Wie geen van Corona symptomen of griep heeft en zin heeft in een avondje ‘Levenskunst in Bizarre Tijden’ is daarom van harte welkom in mijn huiskamer in de Oost-Peterstraat 25 in Arnhem (maximaal 8 personen) voor de eerstvolgende maandelijkse Ontdekkingsavond, op donderdag 25 november a.s. om 20.00 uur.

Deelname: € 15,-. Opgeven via [email protected]

Wie te ver weg woont voor een avondje op en neer naar Arnhem kan deelnemen aan de online versie van deze bijeenkomsten, die vanaf december zullen plaatsvinden op elke tweede woensdag van de maand. De eerstvolgende gelegenheid is woensdag 8 december om 19.30 uur. Ook hiervoor kun je je opgeven via [email protected] (geen maximaal aantal deelnemers).

 

 

Ontdekkingsavond met Yoyo

MAANDELIJKSE ONTDEKKINGSAVOND

(Afgelast wegens Corona Yoyo)