Praktijk voor individuele begeleiding

Individuele sessies

Mijn individuele consulten dragen bij aan ontspanning, welzijn, gezondheid, zelfinzicht, humor en levensvreugde. Zij hebben bewezen verlichting te brengen bij o.a. stress, slapeloosheid, existentiële onvrede, onverwerkte emoties, depressie, burn-out en tal van (psycho-)somatische klachten.

Voor informatie en afspraken: mail naar yoyo@laborint.nl of bel 06-22492501.

Opties:

 • Stoelmassage
 • Ontspanningsmassage op de tafel
 • Postural Integration (een holistisch natuurgeneeskundig traject gebaseerd op deep-tissue massage)
 • Esbima (fysieke, emotionele en mentale schoonmaak). Zie Esbima methodiek
 • Life-counseling
 • Mediation
 • Life coaching
 • Relatie counseling
 • Wandelcounseling
 • Neuro-Emotionele Integratie
 • Traditionele hypnose
 • Skype consulten
 • Telefonische /e-mail-consulten

Tarieven met ingang van september 2018 (inclusief 21% BTW)

Kennismakingsgesprek 0,5 uur: gratis
Intakegesprek € 50,- (plusminus 1 uur)
Stoelmassage 20 minuten € 20,-
Consult 30 minuten € 50,-
Consult 60 minuten € 90,-
Consult 90 minuten € 130,-
Consult 120 minuten € 170,-
Relatie-counseling paren 60 minuten € 170,-
Skype of telefonisch consult per minuut € 1,20 
E-mail counseling per minuut € 1,- 

N.B. Bij lichaamsgerichte sessies is 20 minuten ‘inpraten’ vooraf met koffie/thee inbegrepen.
Duurt het gesprek langer, dan wordt de extra tijd beschouwd als coaching/counseling en in rekening gebracht op basis van het uurtarief.

Voor mijn natuurgeneeskundige consulten ben ik erkend door en aangesloten bij de SBLP (Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde (Psycho-)therapie) en via deze stichting ook bij de RBCZ (Registratie Beroepsbeoefenaren Complementaire Geneeskunde) en de TBCZ, een organisatie voor Klacht- en Tuchtrecht.

Mijn consulten worden na 28 jaar praktijk sinds 2017 niet meer gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars, omdat ik besloten heb niet te voldoen aan een aantal nieuwe eisen (zoals het volgen van een medische en psychosociale basistraining). 

Privacy:

Om te voldoen aan de wettelijke plicht opgelegd door de WGBO leg ik een dossier aan van onze consulten. Je dossier bevat aantekeningen over je persoonlijke achtergrond en algehele gezondheidstoestand, alsmede verslagen van de sessies.
Hoewel de sessies niet meer worden vergoed door de zorgverzekeraars, dien ik mij als geregistreerde lichaamsgeoriënteerde psychotherapeut niettemin aan deze wet te houden.

Om je privacy te waarborgen ga ik zorgvuldig om met je persoonlijke en medische gegevens  Ik heb als enige toegang tot je dossier en zorg ervoor dat onbevoegden dit niet onder ogen komen. Ook houd ik mij aan de wettelijk voorgeschreven geheimhoudings-plicht.

Email-verkeer tussen jou en mij wordt met niemand gedeeld. Relevante email informatie zal ik indien nodig aan het dossier toevoegen.

Op facturen die je per email krijgt toegestuurd vermeld ik je naam, je adres en woonplaats, de datum van het consult, een korte omschrijving van de sessie en de kosten.


Disclaimer achtergehouden informatie

Eventuele nadelige gevolgen die voortvloeien uit het achterhouden van medische of andere voor de consulten belangrijke informatie zijn voor verantwoordelijkheid en rekening van de cliënt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ,

No comments yet.

Laat je reactie achter