fbpx

30 Okt. t/m 1 nov: Start live ‘Flowering’ traject voor Bewustwording, Zelfontplooiing en Levenskunst – Arnhem

bloesemhart ovaal rood

Ben je op zoek naar wegen om tot je authentieke zelf te komen en van daaruit je draai te vinden in de wereld?
Dan is cyclus 1 van het live ‘Flowering’ traject met Yoyo (4 maandelijkse weekenden vanaf 2 oktober) wellicht een mooie ingang tot een nieuw, avontuurlijk leven.

Op zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 17.30 uur is er in ‘t Laborint in Arnhem een live introductieworkshop voor dit traject onder de titel ‘De Sprong in het Diepe’. Daarin kun je kennismaken met Yoyo’s werkwijze en de sfeer in ‘t Laborint. 

Maximaal 8 deelnemers.
Deelname: € 50,- inclusief lunch. 
Info/inschrijven via [email protected] of bel 06-22492501.

Het live ‘Flowering’ traject voor  zelfexploratie en Levenskunst bestaat uit vier cycli van 4 maandelijkse weekenden (van vrijdagavond tot zondagavond). Het is een bewustwordingsreis door acht chakra’s waarin je schoon schip maakt met onverwerkte zaken uit je leven die jouw volledige ontplooiing belemmeren. Zie Curriculum Flowering traject cyclus 1.

De data van de eerste cyclus zijn:

30 oktober – 1 november
27-29 november
8-10 januari
5-7 februari

De thema’s van de vier weekenden zijn:

  • Het opsporen en herzien van overlevingsstrategieën die jou ooit hebben gediend, maar die nu je vrijheid en je levensvreugde in de weg staan;
  • Het vinden van geborgenheid in jezelf;
  • Seksualiteit, intimiteit en emoties.

Er is geen vast omlijnd programma. Op basis van de thema’s wordt van moment tot moment gewerkt met wat zich voordoet. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ontspanningstechnieken, lichaamsbewustzijn, verbale en non-verbale interactie, meditatie en diverse vormen van (creatieve) expressie.

Er kunnen maximaal 6 mensen meedoen. 
De investering is € 880,- per cyclus (€ 220,- per weekend) inclusief lunches. 

 

Tags: ,

No comments yet.

Laat je reactie achter