fbpx

Za./zo. 19/20 Januari: jubileumworkshop ‘Levenskunst in Actie’

flowergroep oranje

Workshop Levenskunst in Actie

Tijd: za. 10.00 – zondag 18.00 uur
Locatie: ‘t Laborint, Oost-Peterstraat 25, 6822 AD Arnhem
Deelname: speciaal jubileumtarief € 150,- in plaats van € 180,- (Flowers € 120,-) inclusief lunches.
Overnachting van zaterdag op zondag is mogelijk: € 15,- inclusief ontbijt (slaapzak meenemen). 
Informatie en inschrijving: info@laborint.nl of 06-22492501 

Jubileum

Na jarenlang onderzoek en studie op het gebied van lichaam, voelen, denken, creativiteit en bewustwording, begon Yoyo in januari 1999 met haar school voor levenskunst. De eerste 14 jaar vanuit de door haar opgerichte stichting Meer mensen Méns. In deze tijd ontwikkelde zij in wisselwerking met en ondersteund door haar leerlingen o.a. het Flowering-traject voor zelfexploratie.

Vanaf 2013 zette zij haar werkzaamheden voort vanuit haar praktijk ‘t Laborint. Via individuele begeleiding, avonden, workshops, trainingen en buitenlandse Intensives wijdt zij zich met niet aflatend enthousiasme aan haar passie: mensen laten ontdekken wie zij (niet) zijn en hoe zij hun kwaliteiten zodanig kunnen ontwikkelen en vormgeven dat zij aan het eind van hun leven met een voldaan en dankbaar gevoel hun ogen kunnen sluiten.

In de workshop ‘Levenskunst in Actie’ neem je een kijkje voorbij de dualiteit van het wereldse bestaan, oefen je je lachspieren en proef je iets van wat onvoorwaardelijke liefde is. 

Het programma wordt afgestemd op de inbreng van de aanwezigen.

Deelnemers krijgen een aantrekkelijke korting op Yoyo’s boek ‘Bloeien in de Bagger en haar recentelijk uitgekomen gedichtenbundel ‘Levenskunst’.

Voor dit jubileum heeft Arjan Broers Yoyo geïnterviewd. Frank Kouws heeft hier een 20-minuten film van gemaak. Ziet: https://youtu.be/Zi2VDVdFjD0.

 

 

Tags: ,

No comments yet.

Laat je reactie achter