fbpx

Meebewegen met veranderende tijden: Yoyo gaat online met ‘Hoe nu verder?’

paarse kelk

Hallo Mensen,

Wakker worden

Het Corona virus drukt ons met de neus op een feit dat ons blijkbaar even was ontgaan: dat er niets zeker is op deze aardkloot en dat onze min of meer zorgvuldig opgebouwde leventjes in één klap omver kunnen worden geworpen.

Toen de veiligheidsmaatregelen van de overheid in werking traden kwamen er van de ene dag op de andere geen mensen meer naar mijn sessies, avonden en workshops. Mijn inkomstenstroom stopte abrupt en langzaam drong het tot mij door dat ik over een paar maanden de huur van mijn praktijkruimtes niet meer zal kunnen betalen.   

Gelukkig schijnt er van overheidswege financiële ondersteuning voor zzp’ers te komen.
In afwachting daarvan heb ik na een korte periode van ‘shockverwerking’ besloten om niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Webinar ‘Hoe nu verder?’

De Facebook marketing training die ik volg komt nu goed van pas. Ik leer daar de ins en outs van de digitale communicatie en ben al aan het experimenteren geslagen met webinars en tools als Zoom conferencing. 

Na een try-out gaat op 7 april om 19.00 uur mijn gratis webinar ‘Hoe nu verder?’ online 

Daarin kunnen deelnemers via de chat hun hart luchten, vragen stellen, van gedachten wisselen en meedoen met ontspanningsoefeningen en een geleide meditatie.

Er kunnen 100 mensen deelnemen. Tot nu toe hebben zich 92 mensen ingeschreven. Je kunt je aanmelden via  tcip4kobd1.campaign.direct

In het webinar zal ik ook mijn nieuwe project toelichten: een serie Zoom-workshops onder de titel ‘Bloeien in de Bagger’ – naar mijn gelijknamige boek. Over hoe je als mens – ondanks en dankzij de de meest barre omstandigheden – je gemoedsrust kunt bewaren, angst kunt omzetten in vertrouwen, kunt groeien in bewustzijn, nieuwe dimensies van liefde kunt ervaren en je unieke kwaliteiten tot bloei kunt laten komen. 

Tot ziens in de nieuwe wereld die zich aan het vormen is vanuit deze ongekende ‘puinhoop’!

Warme groet van Yoyo :-).

 

 

 

Tags: ,

No comments yet.

Laat je reactie achter