fbpx

Za/zo 29 feb. /1 mrt.: Zzzzz… workshop: Winterslaap of wakker worden?

ontluikende lotus

Zzzzz… Een wake-up call voor sluimerende zoekers naar Zelf, Zijn, Zin en Zien

Deze workshop met Yoyo gaat over thuiskomen bij jezelf.
Za./zo. 29 februari en 1 maart van 10.00-17.30 uur in Arnhem. 

Dit is tevens een kennismaking met het ‘Flowering’ traject voor Levenskunst, waarvan de eerste cyclus van 4 maandelijkse weekenden (er zijn er vier tussen nu en zomer 2021) vrijdagavond 27 maart om 20.00 uur van start gaat. Zie Curriculum Flowering traject cyclus 1).

Wil je een overzicht van het hele traject inzien, klik dan op Curriculum Flowering traject

Zelf

Er komt in ieders leven een moment waarop de vraag rijst wie of wat wij werkelijk zijn.
Tot die tijd zou je kunnen zeggen dat wij leven in een soort halfslaap,  vanuit onze aangeboren neigingen en de conditionering van onze opvoeding en de maatschappij. Hierdoor kan een vaag gevoel van onvrede ontstaan.

Wakker worden uit die halfslaap betekent ons bewust worden van de automatische piloot die ons leven bestuurt en ons gevangen houdt in (werk)situaties en relaties waar wij niet echt gelukkig mee zijn.

Zijn

Vanuit dit wakker worden ontstaat het besef dat wij in het reine moeten komen met oud zeer uit het verleden en zorgen over de toekomst die onze aandacht gijzelen, waardoor wij niet helemaal hier en nu kunnen zijn. Hoe meer wij aanwezig zijn in het moment, des te bewuster, effectiever en vollediger wij leven. 

Zin

Alleen wanneer wij bewust aanwezig zijn in het eeuwig veranderende tijdloze Nu zijn wij in verbinding met de bron van ons bestaan. Hier vinden wij de zin van ons zijn en krijgt ons leven betekenis.

Zien

Als wij gaan zien voorbij de dualiteit die ons innerlijk verscheurt ontdekken we dat de schijnbaar onverzoenbare tegenstellingen van het aardse bestaan twee kanten zijn van één en dezelfde medaille. Hierdoor komt er een eind aan het gevecht met onszelf en de wereld.

 

Programma

Het programma van deze workshop ontvouwt zich spontaan vanuit bovenstaande thema’s en de persoonlijke inbreng van de deelnemers. Gewerkt wordt met verbale en non-verbale interactie, beweging, time-out touch en meditatie. In groepjes, duo’s en solo. Door de ontspanning die ontstaat gaat de levensenergie vrijer stromen en ontstaat er ruimte voor de bevrijdende lach!

Deelname

€ 190,- inclusief koffie, thee, fruit en lunches (afgeronde ‘Flowers’  € 150,-).

Facultatief: aan het eind van de dag samen uit eten in één van de gezellige restaurantjes in de buurt.
Wie van ver komt kan zaterdag blijven slapen voor € 15,- inclusief ontbijt.

Locatie

‘t Laborint
Oost-Peterstraat 25,
5822 AD Arnhem

(Vlakbij station Arnhem Velperpoort. Vrij parkeren in de wijk)

Vragen/Inschrijving

Mail naar [email protected] als je vragen hebt of je wilt inschrijven.
Bellen kan ook: 06-22492501.

 

 

 

 

 

Tags: ,

No comments yet.

Laat je reactie achter