Wat mensen zeggen over Yoyo en haar werk

2016-03-22 17.58.53

Dear Yoyo,

You changed my life.

I think I never really told you how grateful I am for having had you become part of my life’s experiences. I really am, very much so. It’s ten years ago that I joined the first ‘Sprong in het Diepe’ (which I found very horrible, I remember).

And from there my path of getting to know myself (again) really took an important pace and direction. It’s so good to have you as a friend and female ‘Socrates’!

Nina Spiri, Flowering Gardener

 

Hoi Yoyo,

Ook nu weer een goed gevoel na onze vorige sessie! Ik slaap weer stukken beter! :-). Ben weer een stuk gezelliger en liever…

M.S. – Esbima cliënte
 

Lieve Yoyo,

Steeds vaker besef ik wat voor moois er gebeurt bij jou in Arnhem. Wat een bijzondere vrouw je bent en hoe je met zoveel kracht, wijsheid en liefde een uitnodigende bedding hebt gecreëerd voor zoveel kroost om te groeien,  zich te ontpoppen, te bloeien en gewoon te zijn.
Ik ben blij en dankbaar dat ik je ooit ontmoet heb en zoveel van je kan snoepen :-).

Hermien Pot, Flower en Gardener

 

Lieve Yoyo,

Gisteren een zalig familie feest gehad en ik wist niet dat ik zulke lieve broers en zussen had en dat ik zo veel van ze hield. En zij van mij!!
Een van de resultaten van de sessies bij jou. Alles stroomt! Ook de lessen en communicatie!
Dank je wel voor alle veranderingen waar je me bij geholpen hebt.

T.R.-S., Esbima cliënte

 

Yoyo,

Je hebt me geraakt en klaarheid gebracht in de diepste onbereikbare diepten van mijn onderbewustzijn. Wat jij doet met mensen is magie. Het gaat duizend procent verder dan welke conventionele therapie ook. You are an amazing person. Ik dank je uit de grond van mijn hart.”

L.E., Esbima-cliënt en Intensive-deelnemer

 

“Tijdens de Bohemi-oefening voelde het alsof met een net alle shit die in mij zat via mijn borstkas en keel door mijn mond naar buiten werd getrokken, om plaats te maken voor een weldadige ruimte.”

Bryn Karczag, Flower, Gardener stagiaire en Esbima-cliënt

 

“De Esbima-sessies met Yoyo zijn voor mij een verademing. In de soms pijnlijke aanrakingen ontdek ik dat het vooral mijn gedachten zijn die de pijn veroorzaken. Op die manier leer ik steeds vriendelijker met mezelf omgaan en wordt mijn lichaam zachter en opener. In dit proces heb ik de indruk dat ik niet alleen lekkerder in mijn vel kom te zitten maar dat het in mijn leven ook meer vanzelf gaat en dat vind ik heerlijk. Ik ervaar Yoyo in dit alles als een prettige ondersteuning met veel ervaring.”

 Henk Fransen, arts. Oprichter ‘Genezend vermogen’.

 

“Thank you so much for your amazing touch.”

Eva Karczag, Esbima client

 

Zojuist realiseerde ik mij, na het lezen in een boekje van Andrew Cohen, hoe moedig en radicaal jij je leven geleid moet hebben tot nu toe. Een enorm gevoel van respect kwam over mij. Ook een groot gevoel van dankbaarheid voor het voorop lopen en een werkelijk levend voorbeeld zijn voor de weg die ik wil gaan. Dank je Yoyo, dank je, dank je voor je bestaan en voor het zien en zijn van de ultieme werkelijkheid.

Flowering leerling

 

Would love so much to be around you as I learn immensely from you. God bless your presence into my life! I am excited to be having one more chance with you.

E.K., deelneemster Flowering Intensive Bali

 

Bedankt dat je er bent.

M.Z., Flowering leerling

Tags: ,

No comments yet.

Laat je reactie achter